Hej, vad kul att du vill bli medlem eller stödja vårt arbete!


Fram till 31/12-2021 erbjuder vi GRATIS medlemsskap för hela 2022! Ta tillfället i akt att bli en del av vår patientförening där vi mycket aktivt följer HS både i Sverige och utomlands! Ju fler medlemmar vi blir desto mer kommer arbetet gå framåt!


Från 1/1-2022 gäller nedan för medlemsskap, vi väntar dock fortfarande på bg och swish. Pandemin har satt många käppar i hjulet för att få ordning på den biten...


Medlemsavgiften är 50 kr/år för 20+. Du får gratis medlemskap t.o.m. året då du fyller 20 år, även om du fyller 20 år 1:a januari!


Du kan registrera dig som medlem (du har eller misstänker att du har HS) eller som stödmedlem (du har anhörig med HS eller du vill bara stödja vår arbete).


Medlemsavgifter och bidrag går till de fasta kostnader föreningen har för hemsida, bankavgifter m.m., samt deltagaravgifter vid konferenser om HS där forskare inom HS och läkare deltar. Föreningen hoppas även att kunna anordna föreläsningar digitalt eller fysiskt (när pandemin tillåter) med forskare och läkare som föreläsare. Ingen som arbetar i vår styrelse få betalt för detta arbete. Allt är på ideell basis.


För att bli medlem behöver vi veta följande om dig: * är obligatoriskt, övriga är frivilliga, men hjälper oss mycket i vårt arbete. Vi följer GDPR vad gäller personuppgifter.


Vill du hjälpa vårt arbete som adjungerad kan du göra det utan att vara medlem, men fyll i formuläret och skicka till oss. Vill du sitta med i vår styrelse måste du vara medlem.

 
 
 
 
 
 
 
Medlem
Stöd medlem
Adjungerad
 
 
 
Ja
Nej
 
Arbeta i styrelsen
Hjälpa till med korta översättningar
Adjungerad till styrelsen för frågor angående din expertis
Blogga / Vlogga på hemsidan och/eller våra sociala medier
På annat sätta hjälpa till i vårt arbete
 
 
Ja